Elstartoltak az őszi rendezvények

szept 23, 2022 | Programok


Szuper délutánnal kezdődött az Életmódváltásért a Dél-Alföldön Egyesület őszi rendezvénysorozata.

Egy tartalmas kvízjátékkal leptük meg a Café Radnóti többnyire egyetemistákból álló közönségét. Mi másról is szólhatott volna a kérdéssor, mint az életmódváltásról.  Érdemes volt bekapcsolódni a játékba, mert a szervezők jóvoltából egy tízezer forint értékű ajándékcsomagot lehetett nyerni, sőt a program végén még egy egészséges uzsonnára is vendégül láttuk a résztvevőket.

Persze nemcsak a jutalomért érte meg csatlakozni, hanem egy csomó érdekes és fontos információért is, amely szakértő vendégünk, Kincses Boglárka, és a rendezvény háziasszonya, Varga Márta jóvoltából hangzott el. Bogi, aki „civilben” a földrajztudományok doktora, jelenleg edzőként tevékenykedik. A beszélgetés során kiválóan igazolta, hogy irigylésre méltó tudással rendelkezik az egészséges életmóddal kapcsolatban is.  

Mindenkit meggyőzött, ahogyan a változás legfontosabb pilléreiről beszélt. Többek között azt hangsúlyozta, hogy egy rövidtávú diéta helyett a megoldást az életmódváltás jelenti, melynek során úgy lehet elérni a kitűzött célt, hogy a szervezettől nem vonjuk meg a szükséges táplálékot, ugyanakkor rendszeres mozgással több energiát használunk fel.

És ezt a döntést bármely életkorban meg lehet hozni! Bogi még arra is rá tudott venni néhány résztvevőt a közönség soraiból, hogy egy kicsit átmozgassák magukat a  Café kellős közepén! 

Folytatás jövő héten, szeptember 29-én délután 4-kor, ugyanitt. A vendégünk Bartók Csaba, egykori magyar válogatott kézilabdázó, akit aktív sportolói múltjáról és jelenlegi jó kondíciójának titkairól faggatunk.

Ne maradj le róla!